skip to Main Content
Inspirerande Lykta För Utomhusbruk Vinner ”Dela Ditt återbyggprojekt!”

Inspirerande lykta för utomhusbruk vinner ”Dela ditt återbyggprojekt!”

Med den här inspirerande samlingen av bilder har Tuula Remes vunnit tävlingen ”Dela ditt återbyggprojekt!” I fyra steg visar hon hur man kan återanvända två gamla fönster, en gammal plåt, ett ben från en säng och även några återvunna skruvar. Resultatet är en väldigt fin utomhuslykta som ser ut att vara nytillverkad. Så grattis Tuula och tack för att du delade med dig! Du kommer att få ett presentkort från Dala återbyggdepå till ett värde av 300 kr.

På andra plats hittar vi Annika Arvola med inte mindre än sex inlägg. Annika visar stor variation i återbruk och hennes kreativitet är mycket inspirerande. Tusen tack Annika för dina bidrag!

Sedan följer Hanna Nykänen som med sina bilder visar hur lätt det kan vara att återbruka material. Med enkla medel har hon skapat en fin växthållare för inomhusbruk. Stort tack för din idé!

Inspirera andra!
Gillar även du att renovera ditt hem med återbrukade varor? Du får fortfarande tagga oss på Facebook eller Instagram med #dalaåterbyggdepå eller #dalaåbd. Kanske vi tar upp kontakt med dig då för att dela dina inspirerande bilder!

Back To Top